Monday, October 16, 2006

Mahagalleria

Kuten olette ehkä Susiennen mutinoista lukeneet, on kurjaa, että käsitettä ”tehdä jotain suu vaahdossa” käytetään ainoastaan puhumisesta, kun suu vaahdossa voisi tehdä yhtä sun toista muutakin. Esimerkiksi juoda synttärikahvit, jakaa ehtoollista tai ajaa nurmikkoa.

Tämä ei oikeasti ole pahalla lapsille eikä äideille, mutta siis tiedätte ihmistyypin, joka on raskaana suu vaahdossa. Vertaillaan MASUja kaupungilla, otetaan MASUsta kuvia irc-galleriaan kahden päivän välein, etsitään kaupasta paitoja joissa MASU on edukseen. Ja sitten jos on hämmentynyt naisihminen joka ei ole koskaan ollut eikä välttämättä aiokaan olla raskaana, eikä oikein osaa ääneen ihastella sitä MASUa, niin sitten on kolea ja ilkeä akka.

Aggressiivinen puolustautuminen, kuten pureminen, ei taida olla rakentavaa. Eikä ehkä jupinakaan. Perustetaan vastarintaliike! Perustetaan Mahagalleria!

Se olisi hieno sellainen galleria, jossa olisi kuvia erilaisten ihmisten mahoista. Pienistä. Vanhoista. Raskausarpisista. Tatuoiduista. Rusketetuista. Pehmeistä. Lävistetyistä. Karvaisista. Treenatuista. Kaljalla kasvatetuista. Suloisista. Kananmuna-vissydieetillä rusinaksi kutistetuista. Kantajansa mielestä ihan vähän liian isoista. Avoleikatuista. Kuvien alle tunnistetiedoiksi mahan kantajan sukupuoli ja ikä. Jooooo! Moniko on mukana? Lähettäköön kuvan mahastaan heti, mieluiten diginä mutta paperikuvatkin käyvät, kunhan ovat värillisiä. Anonymiteetti taataan.

Labels:

1 Comments:

At 7:08 PM, Anonymous Anonymous haistatteli...

Mää voisin peloitella kaikkia mun mahalla.

 

Post a Comment

<< Home