Tuesday, October 09, 2007

Vauvantekohommiin

Linnut siis, en minä. Jestas sentään, ette kai kuvitelleet. :O


Jätin lapsille vähän puuhastetavaa Turkuun lähtiessäni, pesämökin ja lankahötöä vuoraukseen. Arvelin että josko nyt harjoittelevat vähän, mutta a vot - palatessani havaitsin, että mökki oli paitsi vuorattu, myös täydennetty kahdella munalla. Hautomisen pitäisi alkaa, kun tulokkaita on pullautettu 4-6. Hyvällä onnella saadaan alkuvuodesta peippoa.

Oli kyllä liikuttavaa huomata, miten tipujen - lähinnä Dimitrin - äänenkäyttö muuttui heti kun punoskoppa oli viritetty häkkiin. Heti alkoi sellainen pieni lämmin kuikuikui. Ja nyt jätkä tietenkin riipii aluspaperia pesäntekovimmassaan, rasittavuus. En aggretööttöni Valerin vanhetessa muistanutkaan tuon äänen kiistämätöntä läpitunkevuutta.

Ilmeisesti mies siis osaa hoitaa hommat, vaikka onkin vähän rimpula. Onneksi se pitelee vaimoaan nätisti, ja toisin päin. Muuten voisi taas tulla ennenaikaisia peippokuolemia, nyt lienee odotettavissa lähinnä syntymiä.

Luovutan mahdolliset poikaset aikanaan Akvaario- ja lintuliikkeen kautta, ellei lähipiirissä ilmaannu kiinnostuneita. Mutta jos nyt jokukekä harkitsee tööttöharrastuksen aloittamista niin saa yhteyksiä! Seeprapeippo on helppohoitoinen ja hauska otus. Tööt!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home