Tuesday, November 25, 2008

Kapteeni käskee

Seuraavan kerran, kun matkallene osuu oikein asennettu turvavyö, suudelkaa sitä. Se on ystävänne.

Isäpappa kertoi, että aikanaan pyörähdyksillä rehvasteltiin eikä ollut kuski eikä mikään, ennen kuin oli liittynyt "kattokerhoon". Minä pääsin jäseneksi vahingossa, alle 100 m ennen Lavian taajamaa. Ja tietysti ensimmäisenä paikalla oli paikallisen VPK:n nuoriso, omat opiskelijat.

Minusta tarvitaan taitoa siihen, että järjestää auton lunastuskuntoon ojanpohjalle ja ryömii itse siitä ulos naarmuitta, rillit suorassa ja tukka hyvin. Jos enkeleitä on olemassa, omillani on varmaan tänään näin henkevä iltapalaveri.

Jokainen voi omalta osaltaan kantaa vastuuta maaseudun kukoistuksesta. Tämä ope ainakin osaa työllistää opiskelijat, pomot, kollegat, hinauspalvelut, viranomaiset, hoitohenkilökunnan, vakuutusyhtiön ja henkimaailman.

2 Comments:

At 8:36 AM, Anonymous Anonymous haistatteli...

Hui O_o. Onneksi selvisit naarmuitta.

 
At 12:26 AM, Anonymous Anonymous haistatteli...

haha!:D hyvät hyssykät sentään! tiedän ERITTÄIN hyvin, mistä puhutaan!;) nimim. ajanut toissaviikonloppuna SEKÄ ylinopeussakot ETTÄ ojaan tuplan päiväystä tarkistaessaan! niiin, on syytä jättää vähemmälle huomiolle, että samainen kuski on myös rutannut autonsa oven tapahtumarikkaan auton kunnostuskuukauden aikana SEKÄ unohtanut avaimet auton sisään (60€!) + unohtanut lukemattomat kerrat valot päälle akun tyhjäämiseksi. tähän et ole vielä päässyt, väitän ma!;) ja kaikki tämä VAIN elokuusta saamani kortin jälkeisenä aikana! (hyveMpi asia, jotteivät ole ajattaneet korttia tällä 26-vuotisella katastrofaalisella kuskilla aijemmin, jotta lista ei ole tuon piteNpi) :)
oikein mukavia ajokelejä ja -hetkiä kaikille ja muistelkaa väistellä meitä!;)

 

Post a Comment

<< Home